PROTHESEWERK/FRAMEPROTHESE

ConfiDens Tandtechniek biedt een aantal opties voor prothesewerk. Wij vervaardigen volledige gebitsprotheses, maar ook kunnen wij partiële protheses en frameprotheses verzorgen. Een partiële prothese is een goed alternatief voor bruggen, kronen of implantaten, wanneer deze oplossingen niet mogelijk blijken. Een frameprothese is ook een goede optie, meer informatie vindt u hieronder.

Reparaties

Als een kunstgebit breuken of scheuren vertoont, is reparatie vaak nog mogelijk. Het verdient aanbeveling om zelf geen pogingen te ondernemen om de reparatie uit te voeren. Vaak is een onherstelbare beschadiging van de gebitsprothese dan het gevolg. Neemt u in geval van beschadiging van uw gebitsprothese direct contact op met ConfiDens Tandtechniek.

Implantologie

ConfiDens Tandtechniek werkt nauw samen met de praktijk voor implantologie & tandprothetiek Wil Franken. Tot de bevoegdheden van een klinisch prothesetechnicus behoort niet het plaatsen van implantaten. Om onze klanten deze service toch te kunnen bieden kan Wil Franken dit voor u verzorgen. Op onze website vind u meer informatie over de samenwerking.

Contact

Zit u met vragen over uw gebit of over het onderhoud van uw gebit? ConfiDens Tandtechniek informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Of het nu gaat om gebitsprotheses/frameprotheses, implantologie of gebitsreparatie of onderhoud, wij geven u graag een passend advies en staan u graag bij in de uitvoering.