Prothesewerk

ConfiDens Tandtechniek biedt een aantal opties voor prothesewerk. Wij vervaardigen volledige gebitsprotheses, maar wij verzorgen ook partiële protheses en frameprotheses. Een partiële prothese is een goed alternatief voor bruggen, kronen of implantaten, wanneer deze oplossingen niet mogelijk blijken. Een frameprothese is ook een goede optie, meer informatie vindt u hieronder.

Reparaties

Breuken of scheuren in uw kunstgebit? Vaak is reparatie nog mogelijk. Wij adviseren u om zelf geen poging te ondernemen om uw kunstgebit te repareren. Vaak is een onherstelbare beschadiging het gevolg. Heeft uw gebitsprothese een beschadiging? Neem dan direct contact op met ConfiDens Tandtechniek.

Implantologie

Het plaatsen van implantaten behoort niet tot de bevoegdheden van een klinisch prothese technicus. Wij werken nauw samen met tandartspraktijk Geert Smans. Zo kunnen wij onze klanten ook voorzien van deze service. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Zit u met vragen over uw gebit of over het onderhoud van uw gebit? ConfiDens Tandtechniek informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Of het nu gaat om gebitsprotheses/frameprotheses, implantologie of gebitsreparatie of onderhoud, wij geven u graag een passend advies en staan u graag bij in de uitvoering.